Lille Ole og de frække ord. Lille Ole sidder i Så siger den ene luder den anden: “Jeg syntes her lugter lidt af pik?” Den anden luder svare:  Tidak ada: billeder. De har væltet ind, læsernes scorereplikker. Der er de sjove, de pinlige, de frække og de decideret dumme. Mange af læserne gør opmærksom. Så til jer fyre, der måler under 13 centimeter i fuldt vigør; glem pik-billederne og så poserer den frække tiger-mis samtidig med to kæmpe 'huskatte'. Hvis du vil score en af de vilde tøser, bør du læse: Tinders bedste scorereplikker og svar. Frække jokes findes i mange afstøbninger og her holder vi os ikke tilbage, find din Så siger den ene luder den anden: “Jeg syntes her lugter lidt af pik?”.

Frække jokes - Læs og gring over de mange frække jokes

Her er scorereplikkerne i fart – og nej det skal ikke sige på engelsk – fart:) Her . Du ser godt ud, men du vil se bedre ud med min pik i munden!

Frække vitser eller frække jokes leverer en række sex-fixerede og sjofle vitser på en lummer måde:) Det er hamrende morsomt Jeg har en pik som en baby.”. Så til jer fyre, der måler under 13 centimeter i fuldt vigør; glem pik-billederne og så poserer den frække tiger-mis samtidig med to kæmpe 'huskatte'.

Hvis du vil score en af de vilde tøser, bør du læse: Tinders bedste scorereplikker og svar.

Her er scorereplikkerne i fart – og nej det skal ikke sige på engelsk – fart:) Her . Du ser godt ud, men du vil se bedre ud med min pik i munden! Frække vitser eller frække jokes leverer en række sex-fixerede og sjofle vitser på en lummer måde:) Det er hamrende morsomt Jeg har en pik som en baby.”. De har væltet ind, læsernes scorereplikker. Der er de sjove, de pinlige, de frække og de decideret dumme. Mange af læserne gør opmærksom.

Så til jer fyre, der måler under 13 centimeter i fuldt vigør; glem pik-billederne og så poserer den frække tiger-mis samtidig med to kæmpe 'huskatte'. Hvis du vil score en af de vilde tøser, bør du læse: Tinders bedste scorereplikker og svar.

De har væltet ind, læsernes scorereplikker. Der er de sjove, de pinlige, de frække og de decideret dumme. Mange af læserne gør opmærksom. Frække vitser eller frække jokes leverer en række sex-fixerede og sjofle vitser på en lummer måde:) Det er hamrende morsomt Jeg har en pik som en baby.”.

Billeder af pikke frække scorereplikker
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail